Darmowa dostawa już od 499 zł dla wszystkich zamówień!

Pokazy i szkolenia

Chcesz przetestować sprzęt przed zakupem, a może potrzebujesz szkolenia posprzedażowego? Chciałbyś poznać możliwości urządzeń w praktyce lub potrzebujesz wskazówek, jak z nich prawidłowo korzystać? Chętnie pomożemy Ci zorganizować praktyczne szkolenie na miejscu dla Twoich pracowników. Poznaj dostępne możliwości!

  • Szkolenia z użytkowania i konserwacji sprzętu
  • Szkolenia kulinarne dostosowane do potrzeb Twojej działalności
  • Testy urządzeń wybranych marek
  • Wydarzenia branżowe i pokazy

Szkolenia kulinarne z obsługi pieców gastronomicznych

Wybrani producenci sprzętu dają możliwość organizacji szkolenia kulinarnego z przedstawicielem marki lub spotkania posprzedażowego, w czasie którego możesz w komfortowych warunkach nauczyć się korzystać z nowego urządzenia i uzyskać wskazówki, jak maksymalnie wykorzystać jego możliwości w swoim lokalu. Więcej informacji na temat dostępnych szkoleń uzyskasz kontaktując się z naszym Działem Obsługi Klienta.

Eka

Pokazy i szkolenia – najczęściej zadawane pytania

Czy mogę przetestować sprzęt przed zakupem?

Możliwość wypróbowania urządzeń przed dokonaniem zakupu dotyczy tylko wybranych produktów i marek. W zależności od indywidualnego zapotrzebowania, możliwe jest np. przetestowanie pieców Retigo czy frytownic gastronomicznych RM TouchFry.

Jak zorganizować szkolenie z obsługi sprzętu dla moich pracowników?

Skontaktuj się z naszym doradcą, który pomoże Ci w organizacji szkolenia posprzedażowego dla Ciebie i pracowników kuchni.

Kto poprowadzi szkolenie po zakupie pieca?

Bezpłatne szkolenie z obsługi i konserwacji pieców zostanie przeprowadzone przez pracowników serwisu zajmujących się montażem sprzętu, natomiast dodatkowe szkolenie kulinarne, w zależności od urządzenia, może poprowadzić kucharz lub doświadczony przedstawiciel marki.

Jak zorganizować szkolenie po zakupie pieca?

Na specjalne życzenie pomożemy Ci w organizacji szkolenia kulinarnego po zakupie pieca, podczas którego Twoi pracownicy będą mieć szansę nie tylko nauczyć się korzystania z tego urządzenia, ale również wdrożyć się do pracy z nim w kontekście specyfiki danej kuchni.

Gdzie mogę obejrzeć sprzęt na żywo?

Nie dysponujemy showroomem, jednak w wybranych przypadkach istnieje możliwość zapoznania się z urządzeniami w sklepach i showroomach producentów w największych miastach w Polsce.

Jakich urządzeń dotyczy możliwość szkolenia?

Szkolenia posprzedażowe dotyczą przede wszystkim zaawansowanych urządzeń do obróbki termicznej, w szczególności pieców konwekcyjno-parowych czy pieców do pizzy renomowanych producentów.

Chcesz zorganizować szkolenie?
Skontaktuj się z nami!

Wypełnij poniższy formularz, napisz e-mail na adres wyceny@gastrro.pl lub zadzwoń pod numer tel. +48 790 500 662 / +48 575 954 777.

Polityka prywatności