Wygląda na to, że JavaScript jest wyłączony w twojej przeglądarce. By w pełni cieszyć się naszą stroną, upewnij się, że włączyłeś JavaScript w swojej przeglądarce.
Mój koszyk
x
Wartość:
Kontynuuj Podsumowanie używając swojego konta
Kontynuuj Podsumowanie jako nowy klient
Stworzenie konta ma wiele korzyści:
Chcesz przetestować sprzęt przed zakupem, a może potrzebujesz szkolenia posprzedażowego? Chciałbyś poznać możliwości urządzeń w praktyce lub potrzebujesz wskazówek, jak z nich prawidłowo korzystać? Chętnie pomożemy Ci zorganizować praktyczne szkolenie na miejscu dla Twoich pracowników. Poznaj dostępne możliwości!
Wybrani producenci sprzętu dają możliwość organizacji szkolenia kulinarnego z przedstawicielem marki lub spotkania posprzedażowego, w czasie którego możesz w komfortowych warunkach nauczyć się korzystać z nowego urządzenia i uzyskać wskazówki, jak maksymalnie wykorzystać jego możliwości w swoim lokalu. Więcej informacji na temat dostępnych szkoleń uzyskasz kontaktując się z naszym Działem Obsługi Klienta.
Możliwość wypróbowania urządzeń przed dokonaniem zakupu dotyczy tylko wybranych produktów i marek. W zależności od indywidualnego zapotrzebowania, możliwe jest np. przetestowanie pieców Retigo czy frytownic gastronomicznych RM TouchFry.
Skontaktuj się z naszym doradcą, który pomoże Ci w organizacji szkolenia posprzedażowego dla Ciebie i pracowników kuchni.
Bezpłatne szkolenie z obsługi i konserwacji pieców zostanie przeprowadzone przez pracowników serwisu zajmujących się montażem sprzętu, natomiast dodatkowe szkolenie kulinarne, w zależności od urządzenia, może poprowadzić kucharz lub doświadczony przedstawiciel marki.
Na specjalne życzenie pomożemy Ci w organizacji szkolenia kulinarnego po zakupie pieca, podczas którego Twoi pracownicy będą mieć szansę nie tylko nauczyć się korzystania z tego urządzenia, ale również wdrożyć się do pracy z nim w kontekście specyfiki danej kuchni.
Nie dysponujemy showroomem, jednak w wybranych przypadkach istnieje możliwość zapoznania się z urządzeniami w sklepach i showroomach producentów w największych miastach w Polsce.
Szkolenia posprzedażowe dotyczą przede wszystkim zaawansowanych urządzeń do obróbki termicznej, w szczególności pieców konwekcyjno-parowych czy pieców do pizzy renomowanych producentów.
Wypełnij poniższy formularz, napisz e-mail na adres wyceny@gastrro.pl lub zadzwoń pod numer tel. +48 790 500 662 / +48 575 954 777.