Wygląda na to, że JavaScript jest wyłączony w twojej przeglądarce. By w pełni cieszyć się naszą stroną, upewnij się, że włączyłeś JavaScript w swojej przeglądarce.
Mój koszyk
x
Wartość:
Kontynuuj Podsumowanie używając swojego konta
Kontynuuj Podsumowanie jako nowy klient
Stworzenie konta ma wiele korzyści:
Retigo Blue Vision Piec gazowy konwekcyjno-parowy iniekcyjny z myciem 20xGN2/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy bojlerowy natryskowy z myciem 10xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy bojlerowy natryskowy z myciem 12xGN2/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy bojlerowy natryskowy z myciem 20xGN2/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy bojlerowy natryskowy z myciem 6xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy gazowy natryskowy z myciem 10xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy gazowy natryskowy z myciem 12x GN 2/1
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy gazowy natryskowy z myciem 20xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy gazowy natryskowy z myciem 6xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 10xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 12xGN2/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 20xGN1/1 + sonda, prysznic, wózek
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 20xGN2/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 6xGN1/1 + sonda, prysznic
Retigo Blue Vision Piec konwekcyjno-parowy natryskowy z myciem 6xGN2/3 + sonda, prysznic
Retigo Piec konwekcyjno-parowy iniekcyjny Blue Vision z myciem 10xGN 2/1 + sonda, prysznic
Negocjuj cenę!
Wypełnij poniższy formularz, a postaramy się przygotować dla Ciebie najlepszą możliwą cenę. Skontaktujemy się z Tobą niezwłocznie po sprawdzeniu konkurencyjnej oferty.
Retigo Podstawa - 16 prowadnic GN1/1 ST 1116
Retigo Podstawa - 20 prowadnic GN1/1 ST 1120
Redfox Zmiękczacz do wody automatyczny 20 kg | R-8B
Hendi Pojemnik aluminiowy z powłoką nieprzywierającą GN 1/1 20 mm
Redfox Zmiękczacz do wody automatyczny RV-50 30 kg
Hendi Pojemnik GN 1/1 65 mm perforowany | Kitchen Line
Retigo Active Cleaner 2017/ 3 kg/ 50 saszetek
Hendi Ruszt stalowy GN 1/1
RETIGO Blue Vision to seria modeli pieców konwekcyjno-parowych Retigo z najwyższej półki. Poszczególne piece zostały zaprojektowane w taki sposób, aby zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających użytkowników. Wszystkie modele w wersji podstawowej wyposażone są w funkcję automatycznego czyszczenia, Easy Cooking, klapkę do odprowadzania pary i 6-punktową sondę termiczną. Sterowanie odbywa się za pośrednictwem 8" panelu dotykowego, zapewniającego szybki dostęp do wszystkich kluczowych i specjalnych funkcji pieca.
Piec konwekcyjno-parowy Retigo Blue Vision 2011 b posiada kilka technik pieczenia, m.in. pieczenie konwekcyjne (30°C - 300°C), parowe (30°C - 130°C), konwekcyjno-parowe (30°C - 300°C) oraz bio-gotowanie (30°C - 98°C). Pieczenie konwekcyjne umożliwia przygotowanie potraw za pomocą gorącego powietrza, które jest przetłaczane przez wentylatory wprost do komory i równomiernie w niej cyrkuluje. Jest to dobrym rozwiązaniem przy pieczeniu ciast czy bagietek, grillowaniu i smażeniu różnego rodzaju mięs i warzyw. Technika gotowania w parze sprawia, że przygotowywane potrawy są delikatniejsze, mają lepszy smak i idealną konsystencję. Funkcja ta idealnie nadaje się do gotowania ziemniaków, ryżu, warzyw, jajek czy mięs. Pieczenie konwekcyjno-parowe minimalizuje straty wagowe, a więc będzie dobrym rozwiązaniem do przygotowywania wszelkiego rodzaju mięs. Zastosowanie pary wraz z pieczeniem sprawi również, że chleb i wszelkiego rodzaju ciasta będą bardziej wyrośnięte, a ich skórka wyjątkowo chrupiąca.
Unikalne korzyści pieców Retigo:
W zestawie:
Materiał wykonania:
Cechy:
AUTOMATIC CAPACITY MANAGEMENT to system automatycznego zarządzania pojemnością, dzięki któremu piec rozpoznaje ilość włożonego produktu i dopasowuje odpowiedni czas gotowania/pieczenia w celu jednakowej obróbki termicznej.
Automatyczny system kontroli wilgotności wewnątrz pieca zapewniający doskonałe rezultaty podczas gotowania. ACTIVE HUMIDITY CONTROL nadaje lepszą soczystość i smak przygotowywanej potrawy, zabezpieczając ją przed przesuszeniem.
Unikalne dwustopniowe podgrzewanie wstępne wody z wbudowanym wymiennikiem ciepła, dzięki niezwykłej jakości pary, zapewnia doskonałe rezultaty gotowania w parze. Dzięki ADVANCED STEAM GENERATION SYSTEM potrawy zachowują wymagany kolor, strukturę i smak, nie tracąc przy tym niezbędnych witamin i minerałów.
Obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania. SYSTEM BANKIETOWY umożliwia odgrzewanie schłodzonych, a nawet zamrożonych potraw bezpośrednio na talerzach, przygotowując je w ten sposób do natychmiastowego podania. Gotowanie, schładzanie i regeneracja w znacznym stopniu pomaga serwować dania w krótkim czasie.
Po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania. Dzięki funkcji COOK & HOLD potrawy nie tracą swojej temperatury i w każdej chwili są gotowe do serwowania.
Pomaga w krótszym czasie zmniejszyć temperaturę w komorze pieczenia pomiędzy różnymi procesami przygotowywania potraw. AUTOMATYCZNE CHŁODZENIE przydaje się głównie, kiedy jest konieczność przyrządzenia potrawy w mniejszej temperaturze, a temperatura panująca w komorze pieca jest znacznie wyższa.
ACITVE CLEANING to system automatycznego mycia z niskim zużyciem wody, który umożliwia znaczne oszczędności czasu i pieniędzy. Do usunięcia zanieczyszczeń służy jeden z pięciu różnych programów mycia, które zapewnią, że piec konwekcyjno-parowy zawsze będzie perfekcyjnie czysty. Programy myjące różnią się długością i intensywnością mycia.
Przy użyciu sondy wielopunktowej, system DELTA T automatycznie i równolegle steruje temperaturą w komorze pieczenia i wnętrzu potrawy. Dzięki temu pieczenie nawet dużych kawałków szynki nie stanowi już problemu, mięso jest soczyste, równomiernie upieczone, a strata na wadze minimalna.
Funkcja zapiekania GOLDEN TOUCH sprawia, że produkty stają się idealnie chrupkie i przyrumienione z efektem perfekcyjnie złotobrązowej skórki. Dzięki temu przygotowywane potrawy zyskują bardzo apetyczny wygląd i pięknie się prezentują podczas serwowania.
AUTOMATYCZNY PRZEDGRZEW to wstępne podgrzanie temperatury we wnętrzu pieca, które umożliwia rozpoczęcie gotowania/pieczenia w żądanej temperaturze, minimalizując przy tym jej spadek.
Minimalizuje utratę wagi oraz nadaje lepszą soczystość i smak przygotowywanej potrawy. PIECZENIE NISKOTEMPERATUROWE jest najbardziej oszczędnym procesem obróbki termicznej. Jest idealnym rozwiązaniem do długiego pieczenia różnego rodzaju mięs.
Funkcja ta daje możliwość ustawienia indywidualnego czasu obróbki na każdej półce. Teraz pieczenie kilku różnych produktów jednocześnie nie stanowi już problemu. TIMER PÓŁEK pomaga lepiej zorganizować czas pracy, ograniczyć przestoje, niepełny załadunek pieca i niepotrzebne zużycie energii.
RETIGO s.r.o
info@retigo.cz
ul. Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, CZ
Zobacz heart
Od lat w branży HoReCa
Od 2012 roku wspieramy restauratorów, kucharzy i inwestorów w tworzeniu profesjonalnych zapleczy gastronomicznych. Znamy potrzeby branży od kuchni, dlatego możemy zaproponować rozwiązania idealnie dopasowane do potrzeb Twojego biznesu.
Ponad 35 tys. produktów w ofercie
Stale poszerzamy nasz asortyment o sprawdzony sprzęt i akcesoria z oferty wiodących producentów. Wszystko, czego potrzebuje Twoja gastronomia, w jednym miejscu - wygodnie i zawsze w atrakcyjnych cenach!
Realizacja od projektu po dostawę
Z nami wyposażysz swój lokal od A do Z. Przygotowujemy projekty technologiczne, doradzamy w wyborze sprzętu, realizujemy dostawy i montaże na terenie całej Polski i zapewniamy serwis oraz wsparcie posprzedażowe.
Szybka realizacja i wsparcie na każdym etapie
Rozumiemy, że w gastronomii czas jest na wagę złota. Dlatego działamy szybko, dbając o płynny proces realizacji zamówienia i sprawną komunikację z klientem na każdym etapie współpracy.