Noże do kebaba

Noże do kebaba to profesjonalne urządzenia służące do równomiernego skrawania mięsa z pionowego rożna. Dzięki regulacji grubości możemy dopasować urządzenie do każdego rodzaju mięsa, oszczędzając przy tym wydatki na zakup dedykowanych sprzętów.

W poniższej kategorii znajdą Państwo urządzenia najlepszych producentów Stalgast oraz Hendi.  Wyselekcjonowane przez nasz Dział Handlowy produkty charakteryzują się wysoką jakością oraz wysokim poziomem bezpieczeństwa w trakcie  krojenia mięsa.

Jaki nóż do kebaba wybrać?

Każdy właściciel lokalu z kebabem prędzej czy później staje przed dylematem wyboru elektrycznego noża do kebaba, który zapewni mu optyczne powiększenie porcji mięsa wydawanego klientowi. Zastosowanie specjalistycznych noży oraz odpowiedniej grubości cięcia sprawia, że mięso wygląda na grubsze, niż jest w rzeczywistości. 

Przy wyborze noża powinniśmy zwrócić uwagę na kilka parametrów:

Wydajność

To ona odpowiada za moc przerobową urządzenia. W lokalach serwujących dania typu kebab nóż powinien mieć wydajność na poziomie 60 kg/h. Zapewni to komfortową obsługę wszystkich klientów. 

Średnica noża

To od niej zależy na jakie bardzo szerokie plastry urządzenie jest w stanie kroić mięso. Na naszej stronie dostępne są noże elektryczne o średnicach od 80 mm do 100 mm.

Grubość cięcia

Aby zapewnić użytkownikom komfortową pracę wszystkie dostępne na naszej stronie urządzenia wyposażone są w łatwą regulację grubości krojenia w zakresie 0-8 mm. 

Bezpieczeństwo  

Dla zachowania najwyższego poziomu bezpieczeństwa najlepsze modele noży elektrycznych wyposażone są w osłonę ostrza ze stali AISI 304.

Zapraszamy do zapoznania się z dostępnym asortymentem. W razie potrzeby służymy fachową pomocą przy dokonywaniu wyboru.

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

4 produkt(ów)

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

4 produkt(ów)

Nie znalazłeś szukanego produktu? Skontaktuj się z nami. Chętnie pomożemy!
Noże do kebaba

Minimal Price: 443.09