Piły do kości

Piły do kości to urządzenia specjalistyczne przeznaczone do zakładów przetwórstwa mięsnego oraz gastronomii. Świetnie radzą sobie zarówno z mięsem świeżym, mrożonym, z kością lub bez.

Zastosowanie najlepszych parametrów zapewnia precyzyjne cięcie oraz porcjowanie nawet mocno zmrożonych kawałków mięsa. 

W poniższej kategorii znajdą Państwo sprzęty najlepszych producentów FimarRedfox oraz Hendi. Wyselekcjonowany przez naszych specjalistów sprzęt charakteryzuje się wysoką jakością oraz najwyższymi standardami bezpieczeństwa. 

Jak wybrać profesjonalną piłę do kości?

Ważnym parametrem przy wyborze piły powinna być moc elektryczna. To od niej zależy jak szybko i jak grube kości urządzenie będzie w stanie przeciąć. Na naszej stronie dostępne są urządzenia charakteryzujące się najlepszymi w swojej kategorii właściwościami. Każda piła wyposażona jest w silnik o mocy 750 W, dzięki czemu nawet najtwardsze kości nie stanowią dla urządzenia najmniejszego problemu.

Równie ważnym atutem mechanicznych pił do kości jest możliwość regulacji grubości ciętego mięsa, umożliwia to dokładne porcjowanie mięsa na dowolne kawałki. Ta funkcja szczególnie przydaje się w restauracjach, zakładach zbiorowego żywienia, ale również w zakładach mięsnych i sklepach

Wszystkie dostępne na naszej stronie urządzenia wyposażone są w najnowsze systemy bezpieczeństwa. Dzięki nim osoby odpowiadające za porcjowanie w razie zagrożenia mogą użyć przycisku zatrzymania awaryjnego, zatrzymując, tym samym prace piły. 

Dla zachowania najwyższego poziomu higieny wszystkie elementy piły, mające kontakt z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej.

Zapraszamy do zapoznania się z dostępnym asortymentem. W przypadku wątpliwości lub pytań przy wyborze piły do kości  zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Handlowym.   

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

4 produkt(ów)

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

4 produkt(ów)

Nie znalazłeś szukanego produktu? Skontaktuj się z nami. Chętnie pomożemy!
Piły do kości

Minimal Price: 3330.89