Noże HACCP - Profesjonalne noże gastronomiczne
Noże HACCP charakteryzują się tym, że są one dopasowane do każdego artykułu i rodzaju żywności. System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, identyfikując skalę zagrożenia w ramach wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń. Każdy kolor przeznaczony jest do innego rodzaju produktu, dzięki czemu rozpoznanie ma być łatwe przy zachowaniu jak najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. System HACCP składa się z siedmiu etapów, ich przejście i zakwalifikowanie się oznacza gwarancję jakości oraz zapewnienie najwyższych standardów.
Hendi Nóż do filetowania HACCP 300 mm czerwony 842522
Netto 21,00 zł 16,80 zł Brutto 25,83 zł 20,66 złHendi Nóż do filetowania HACCP 300 mm biały 842553
Netto 22,00 zł 17,60 zł Brutto 27,06 zł 21,65 złHendi Nóż do filetowania HACCP 300 mm niebieski 842546
Netto 21,00 zł 16,80 zł Brutto 25,83 zł 20,66 złHendi Nóż do filetowania HACCP 300 mm żółty 842539
Netto 21,00 zł 16,80 zł Brutto 25,83 zł 20,66 zł