Noże HACCP - Profesjonalne noże gastronomiczne
Noże HACCP charakteryzują się tym, że są one dopasowane do każdego artykułu i rodzaju żywności. System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, identyfikując skalę zagrożenia w ramach wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń. Każdy kolor przeznaczony jest do innego rodzaju produktu, dzięki czemu rozpoznanie ma być łatwe przy zachowaniu jak najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. System HACCP składa się z siedmiu etapów, ich przejście i zakwalifikowanie się oznacza gwarancję jakości oraz zapewnienie najwyższych standardów.
Hendi Nóż do jarzyn HACCP 205 mm zielony 842119
Netto 15,00 zł 12,00 zł Brutto 18,45 zł 14,76 złHendi Nóż do kebaba i szynki HACCP 490 mm brązowy 842966
Netto 42,00 zł 33,60 zł Brutto 51,66 zł 41,33 złHendi Nóż uniwersalny HACCP 230 mm zielony 842317
Netto 19,00 zł 15,20 zł Brutto 23,37 zł 18,70 złHendi Nóż do obierania HACCP 190 mm zielony 842218
Netto 17,00 zł 13,60 zł Brutto 20,91 zł 16,73 złHendi Nóż do chleba i ciast HACCP 430 mm biały 843154
Netto 28,00 zł 22,40 zł Brutto 34,44 zł 27,55 złHendi Nóż do chleba i ciast HACCP 385 mm biały 843055
Netto 25,00 zł 20,00 zł Brutto 30,75 zł 24,60 złHendi Nóż uniwersalny HACCP 230 mm biały 842355
Netto 18,00 zł 14,40 zł Brutto 22,14 zł 17,71 złHendi Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP 490 mm czerwony 842928
Netto 39,00 zł 31,20 zł Brutto 47,97 zł 38,38 złHendi Nóż uniwersalny HACCP 190 mm biały 842256
Netto 16,00 zł 12,80 zł Brutto 19,68 zł 15,74 zł