Noże HACCP - Profesjonalne noże gastronomiczne
Noże HACCP charakteryzują się tym, że są one dopasowane do każdego artykułu i rodzaju żywności. System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, identyfikując skalę zagrożenia w ramach wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń. Każdy kolor przeznaczony jest do innego rodzaju produktu, dzięki czemu rozpoznanie ma być łatwe przy zachowaniu jak najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. System HACCP składa się z siedmiu etapów, ich przejście i zakwalifikowanie się oznacza gwarancję jakości oraz zapewnienie najwyższych standardów.
Hendi Nóż do chleba i ciast HACCP 430 mm biały 843154
Netto 28,00 zł 22,40 zł Brutto 34,44 zł 27,55 złHendi Nóż do chleba i ciast HACCP 385 mm biały 843055
Netto 25,00 zł 20,00 zł Brutto 30,75 zł 24,60 złHendi Nóż do kebaba i szynki HACCP 490 mm brązowy 842966
Netto 42,00 zł 33,60 zł Brutto 51,66 zł 41,33 złHendi Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP 490 mm czerwony 842928
Netto 39,00 zł 31,20 zł Brutto 47,97 zł 38,38 zł