Noże HACCP - Profesjonalne noże gastronomiczne

Noże HACCP charakteryzują się tym, że są one dopasowane do każdego artykułu i rodzaju żywności. System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, identyfikując skalę zagrożenia w ramach wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń. Każdy kolor przeznaczony jest do innego rodzaju produktu, dzięki czemu rozpoznanie ma być łatwe przy zachowaniu jak najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. System HACCP składa się z siedmiu etapów, ich przejście i zakwalifikowanie się oznacza gwarancję jakości oraz zapewnienie najwyższych standardów.

Siatka Lista

Ustaw kierunek rosnący

9 produkt(ów)

  1. Hendi Nóż do chleba i ciast HACCP 430 mm biały 843154

    Netto 28,00 zł 22,40 zł Brutto 34,44 zł 27,55 zł
  2. Hendi Nóż uniwersalny HACCP 230 mm zielony 842317

    Netto 19,00 zł 15,20 zł Brutto 23,37 zł 18,70 zł
  3. Hendi Nóż do obierania HACCP 190 mm zielony 842218

    Netto 17,00 zł 13,60 zł Brutto 20,91 zł 16,73 zł
  4. Hendi Nóż do chleba i ciast HACCP 385 mm biały 843055

    Netto 25,00 zł 20,00 zł Brutto 30,75 zł 24,60 zł
  5. Hendi Nóż uniwersalny HACCP 230 mm biały 842355

    Netto 18,00 zł 14,40 zł Brutto 22,14 zł 17,71 zł
  6. Hendi Nóż uniwersalny HACCP 190 mm biały 842256

    Netto 16,00 zł 12,80 zł Brutto 19,68 zł 15,74 zł
  7. Hendi Nóż do kebaba i szynki HACCP 490 mm brązowy 842966

    Netto 42,00 zł 33,60 zł Brutto 51,66 zł 41,33 zł
  8. Hendi Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP 490 mm czerwony 842928

    Netto 39,00 zł 31,20 zł Brutto 47,97 zł 38,38 zł
  9. Hendi Nóż do jarzyn HACCP 205 mm zielony 842119

    Netto 15,00 zł 12,00 zł Brutto 18,45 zł 14,76 zł

Siatka Lista

Ustaw kierunek rosnący

9 produkt(ów)

Nie znalazłeś szukanego produktu? Skontaktuj się z nami. Chętnie pomożemy!